Goal Mapping – Menetelmä

Miten saada Unelmat tavoitteiksi, jotka toteutuvat oikeasti elämässä? Brian Maynen Goal Mapping menetelmä ei ole vain tavoitteiden aseettamista kartalle, se on kokonainen ajattelutavan muutos, se on matka, jonka avulla saavutat oikeasti ne asiat elämässäsi, jotka olet aina halunnut saavuttaa. Positiivinen elämänasenne ja aivojen kokonaisvaltainen hyödyntäminen tavoitteiden asettamisessa auttaa. Goal Mapping koulutuksessa saa eväitä kohti parempaa elämää ja konkreettisen menetelmän, jonka avulla toteutuvat paitsi omat unelmat, myös saavuttaa menestystä ja onnellisuutta!

Sini on itsensä kehittämisen ammattilainen ja käyttää kaiken valmentamisen (life coachaus ja koulutukset) pohjana Brian Maynen kehittämää Goal Mapping –menetelmää. Goal Mapping on auttanut Siniä kohti omia unelmia ja siinä matkalla hän on kasvanut ihmisenä ja elää parasta elämäänsä. Siksi hän haluaa myös jakaa menetelmää mahdollisimman monelle.

Sini on toiminut vuodesta 2014 virallisena Goal Mapping practitionerina, valmentajana ja kouluttajana.

ILMAINEN GOAL MAPPING KARTTAPOHJA TÄSTÄ!

REKISTERÖIDY ILMAISEKSI GOALMAPPING-ONLINE SIVUILLE TÄSTÄ!

MITÄ GOAL MAPPING ON?

Brian Maynen Goal Mapping on hyvin yksinkertainen ja ainutlaatuinen tavoitteiden asettamis -menetelmä, jossa asetetaan kokoaivot toimimaan henkilön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ihminen on onnellinen, kun hän on tasapainossa itsensä ja ajatustensa kanssa. Jokaisella meistä on tunnistettavissa niin sanottu järkevä minä, sisäinen ääni, joka sanelee sitä mitä meidän tulisi tehdä, ääni jonka tarkoitus on suojella meitä. Usein tämä ääni kuitenkin vaimentaa pelokkuudellaan niin sanotun sydämen äänen. Sydämen äänen seuraaminen vie meitä kohti unelmiamme ja sitä mitä meidän elämässämme tulisi oikeasti olla, kohti sitä kaikkea mikä tekee meidät onnellisiksi. Olemme tasapainossa, kun seuraamme unelmiamme järkevällä tavalla. Goal Mapping menetelmä tasapainottaa nämä kaksi ääntä, molemmat aivopuoliskomme, sen oikean ja vasemman puoliskon. Sisäisen väittelyn sijaan, Goal Mapping valjastaa aivosi, mielesi ja sydämesi työskentelemään yhdessä, jotta Sinusta tulisi paras versio itsestäsi.

Goal Mapping -koulutuksessa perehdytään syvemmin Brian Maynen kehittämään Goal Mappingiin sekä sen taustalla olevaan filosofiaan. Goal Mapping menetelmä perustuu niin aivokemian kuin alitajunnan voiman ymmärtämiseen. Koulutuksissa pohditaan mm. positiivisen elämännäyn vaikutuksia, sitä mikä tekee toisista parempia kuin toiset ja sitä miten voimakas mielen ohjaaja alitajunta oikeastaan on ja miten alitajunta voi viedä meitä myös toiveittemme vastaiseen suuntaan, etenkin jos emme aseta elämän tavoitteita oikein. Koko päivän kestävissä workshopeissa kerrotaan myös minkälaisilla pienillä elämän-ymmärryksillä ja oivalluksilla voit kasvattaa itseäsi paremmaksi itseksesi ja miten helppoa menestyminen voi ollakaan, kun sen oivaltaa. Koulutusten ja workshopin päätteeksi neuvotaan aina miten tehdä omia Goal Mappeja ja miten Goal Mapping toimii.

Goal Mapping koulutuksia, workshoppeja tai pidempiä retriittejä voit kysellä Siniltä. Voit myös varata ajan pienemmälle ryhmälle tai yksityisen ohjauksen.

Tässä Goal Mapping -tavoitekartta toukokuulta 2015, jolloin sanoitin ensimmäisen kerran vahvasti unelmani tulla laulajaksi ja artistiksi!

KENELLE GOAL MAPPING ON TARKOITETTU?

Goal Mapping toimii niin lapsilla, aikuisilla, kaikilla joilla on unelma hukassa tai tavoite tuntuu saavuttamattomalta. Se toimii yrityksille, työelämässä ja yksityiselämän tavoitteiden saavuttamiseen.

Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan Goal Mapping on koskettanut yli kolmen miljoonan ihmisen elämää yli kolmessakymmenessä maassa. Sitä käyttävät niin maailman johtavat liikeyritykset kuten Coca Cola co. ja Microsoft, koulut ja urheilujoukkueet kuin hyvinvointikouluttajat, painonpudotus-ekspertit ja maailmanmestaritason urheilijat sekä lukemattomat yksityishenkilöt.

Goal Mapping sopii etenkin niille jotka tahtovat asettaa jonkin tavoitteen elämässään liittyen esimerkiksi uraan, elämään, painonhallintaan, rakkauteen, rahoituksen tai ratkaisun löytymiseen jollakin elämän osa-alueella. Workshop –päivässä kaivellaan omia unelmia hyvinkin syvältä…

MUITA MAPPING-MENETELMIÄ:

Brian Maynen Goal Mapping menetelmän rinnalla on myös muita menetelmiä, jotka toimivat samojen periaatteiden pohjalta kuin Goal Mapping.

Action Map on paikallaan silloin, kun haluat päästä eteenpäin elämääsi haittaavasta negatiivisesta tavasta tai kierteestä.

Life Map kartoittaa elämäsi kokonaisvaltaisesti ja erityisesti pyrkii nostamaan sinut tasapainoon sen kanssa mitä haluat elämäsi eri osa-alueilla saavuttaa.

Self Map on kokonaisvaltainen henkilöä kartoittava syvämenetelmä.

Sini käyttää Goal Mapping menetelmää sekä muita Brian Maynen Mapping menetelmiä myös lifecoachauksen tukena.