Artistisivu

Kuva: Top Shop
Puku Boutique Francoisesta Helsingistä.

TIETOA

Sini Ikävalko on Helsinkiläinen laulaja, joka on tullut tunnetuksi ”laulavana pappina”.

Sinin ääni on ajaton sekoitus wanhaa iskelmää, lämmintä tulkintaa, tummaa soulia sekä kuulasta heleyttä. The Voice of Finlandissa artisti Ellinoora totesi Sinin äänessä olevan  jotain”ihanan synkkää”. Ja Tangomarkkinoiden tuomaristo tykästyi Sinin aikuiseen ja syvälle menevään tapaan tulkita tangoja.

”Kun Sini laulaa, se menee suoraan syrämeen!”

Näistä aineksista hän toivoo pääsevänsä tekemään myös uutta musiikkia. Hän kirjoittaa itse ja hänellä on kyky nähdä tarinoita ihmisissä ja hetkissä, näistä syntyy varmasti ajan myötä myös lyriikoita. Sinin tekstejä voit lukea mm. hänen Blogistaan.

Keikkakalenterista löydät seuraavat esiintymiset. Sinin voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin: keikkamyynti@siniikavalko.fi

TAUSTAA:

Laulu ja musiikki olivat vahvasti Sinin elämässä mukana koko lapsuuden ja kouluajat, mutta aikuisuuden, opiskelujen, perheen saamisen ja ammatin myötä Unelmat laulajan urasta hautautuivat vuosiksi… Kunnes sydämen ääni vahvistui niin, ettei sitä voinut enää vaimentaa. Hänen oli vain lähdettävä seuraamaan omia haaveitaan Artistin urasta, ja musiikin tekemisestä vaikka kaikki tuntui pelottavalta, ikä, esiintyminen ja vuosiksi hukattu laulutaito.

Kiuruveden Iskelmä mestari laulukilpailun finalistit 2017

Noin puolentoista vuoden aikana Sini kiersi ympäri Suomea laulukilpailuissa, saavuttaen askel askeleelta tavoitteitaan. Matkalla kehittyi ääni ja esiintyminen ja laulujen esittäminen muuttui laulujen tulkitsemiseksi. Karaoke-harjoittelu vaihtui isoihin lavoihin ja laulu, se jäi pysyväksi osaksi Siniä. Sini oli mukana The Voice of Finlandin kuudennella tuotantokaudella 2017 ja tavoittelli Tangomarkkinoiden laulukilpailun kirkkainta kruunua ja oli mukana Tangokuningatar kisassa, Tangofinalistina 2017.

 

The Voice of Finlandin 6. tuotantokauden avausjaksossa lauloin tuolin selkämyksille Dinah Washingtonin kappaleen Mad about the Boy.

2015 -2018 Sini on saavuttanut musiikillisesti seuraavaa:

IskelmäMestari 2018, Kiuruveden Iskelmäviikkojen laulukilpailun 1.sija.

         Tangomarkkinat 2017 kuningatarfinalisti.

  Iskelmä Paratiisi laulukilpailun 2017 finalisti, naisten top 4. Finaali IskelmäParatiisi festivaaleilla la 10.6.

Tangomarkkinat 2017

Tangomarkkinoilla finaalissa laulutaipaleeni jäi ensimmäiseen kierrokseen. Unelmien täyttymys oli laulaa huikean Tango-orkesterin säestyksellä.
Kuva: Top Shop, Puku: Fablo Boutique, Helsinki

 

     The Voice of Finland kausi 6. 2017, Knockout -vaihe

  KaraokeStarat 2016 naisten 1.sija

    Karaoken MM (KWC) 2016 naisten 3.sija

   Kiuruveden iskelmäviikot 2016 Iskelmä-mestari laulukilpailu naisten 3.sija

   Talen Quest 2016 naisten 2.sija

    Tangomarkkinat 2016 laulukilpailun semifinaalit top 16 (semifinaalin 2.kierros)

 UKC 2016 laulukilpailu 2.sija; KaraokeStarat 2015 naisten 3.sija; Karaoken SM 2015, finaali top 15; Karaoken MM (KWC) 2015 finaali

KEIKKAMYYNTI:

Ota yhteyttä keikkamyynti@siniikavalko.fi